Читај ми!

Гашић и Пинтер о унапређењу односа Србије и Мађарске

Министар одбране Србије Братислав Гашић и амбасадор Мађарске Атила Пинтер истакли су да заједничко учешће у мултинационалној операцији на Кипру и вишегодишња традиција одржавања заједничких војних вежби активно доприносе унапређењу добросуседских односа.

У саопштењу Министарства одбране, које преноси Танјуг, наведено је да су српски министар и мађарски амбасадор констатовали да сарадња две земље у области одбране представља врхунац свеукупних билатералних односа Србије и Мађарске, које карактерише интензиван политички дијалог и сусрети на високом нивоу.

Братислав Гашић је рекао да висок проценат реализованих активности из Плана билатералне војне сарадње за 2014. годину, као и чињеница да план за 2015. садржи двоструко више активности, ставља Мађарску на прво место држава из региона у погледу обима и квалитета сарадње у области одбране, наведено је у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се