Читај ми!

Рекордна посећеност на Копаонику

Првог дана пролећа на Копаонику је скијало близу четири хиљаде гостију. Посебно се посрећило Оливери Обрадовић из Београда, која је остварила петомилиониту вожњу жичаром ове зиме. Као награду Оливера је од "Скијалишта Србије" добила десетодневни ски пас за наредну сезону.

Оливера Обрадовић пету годину заредом зимује на Копаонику, а каже да до овог тренутка није имала среће са наградама.

"Стазе су у последње време феноменално уређене, све су боље и боље. Тако да је и даље мој фаворит за скијање Копаоник", каже Оливера.

Ана Јовановић из "Скијалишта Србије" наводи да је у првој половини јануара на Копанику забележана милионита вожња, а да само два месеца касније имамо петомилионитог скијаша.

"Много сунчаних дана и попусти које одобравамо привукли су велики број скијаша,а скијања ће бити и за Ускршње празнике", каже Јовановићева.

Са два нова шестоседа, Крчмар и Гвоздац, капацитет скијалишта је значајно повећан.

Мање су гужве у Долини спортова, а скијашима је омогућено да лакше и брже дођу до популарних стаза.

Скијаши су сагласни да ски-центар на Копаонику израста у најозбиљнији у земљи и да се полако примиче и изједначава са европским стандардима.

"Свакодневно имамо преко пет хиљада скијаша, а током сретењских празника смо оборили све рекорде. У једном моменту на Копаонику је скијало 9.200 људи. Нама је то највећа награда", каже Дејан Љеванић из "Скијалишта Србије".

Иако временски услови на почетку зиме нису наговештавали успех, ова сезона оборила је све досадашње рекорде посећености.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво