Читај ми!

Продаја државних аутомобила следеће недеље

Дирекција за имовину Србије огласила је продају возила у власништву државе путем лицитација које ће се одржати 26. и 27. марта. Возила се могу разгледати 19. и 20. марта на паркингу Палате "Србија" у Београду, од 10 до 18 сати.

Јавна надметања ће се одржати 26. и 27. марта од 9 сати у Палати Србија, пише у огласу, али није наведено колико возила је понуђено на продају.

Право учешћа на лицитацији имају сва правна и физичка лица која уплате депозит од 20.000 динара по возилу, а учесници лицитације ће моћи да се региструју 23. и 24. марта, док ће распоред лицитација бити објављен на сајту Дирекције 25. марта.

Прецизирано је да лицитациони корак, за возила чија је почетна купопродајна цена до 200.000 динара, износи 10.000 динара, а за возила чија је почетна цена већа од 200.000 динара износи 20.000 динара.

Детаљи око процедуре јавног надметања могу се видети на сајту Дирекције, а почетне купопродајне цене, карактеристике и фотографије возила могу се видети на сајту Управе за заједничке послове републичких органа, где је листа од 510 возила.

На тој листи се налазе возила од "заставе" до "алфа ромеа", чији су корисници поред осталих били министарства, агенције, судови, али и јавна предузећа попут Електропривреде Србије, "Србијагаса", Поште.

Влада Србије донела је одлуку 5. фебруара да на лицитацији прода 1.583 путничка возила која су у својини државе, а чији су корисници државни органи, јавне службе и јавне агенције, као и Управа за заједничке послове републичких органа.

Одлука донета ради спровођења програма економских уштеда и политике Владе о одговорном управљању средствима у јавној својини.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара