Огњановићи уплаћују новац за троје деце

Небојша и Јелена Огњановић, родитељи преминуле Тијане, уплатиће преостали новац од лечења њихове кћерке за лечење Кристине Денчић из Лесковца, Василисе Милекић из Панчева и Николе Павловића из Мајданпека.

У саопштењу Огњановићи су рекли да су после јавног одговора и подршке повереника за информације од јавног значаја Родољуба Шабића одлучили да новац уплате за лечење болесне деце, преноси Фонет.

Одлучили смо да више не чекамо помоћ коју нам три пута већ ускраћује Републички фонд за здравствено осигурање, него да већ сутра или прекосутра, у зависности од техничких и административних препрека, а у договору са родитељима болесне деце, уплатимо новчана средства за три најочигледнија хитна случаја, наводи се у саопштењу, које преноси Блиц.

Огњановићи су поново упутили молбу Шабићу да им помогне у расподели преосталих новчаних средстава тако што ће их упутити на неку од надлежних институција или препоручити лекара који би био спреман да помогне у даљим корацима.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије