Пут од Брзећа ка Копаонику поново проходан

После 13 и по сати пут од Брзећа до врха Копаоника поново је отворен за саобраћај у обе коловозне траке.

Када су удари ветра, који су током дана на превоју од Рендаре до Јарма достизали олујну јачину ослабили, екипа зимске службе "Крушевац пута" почела је рашчишћавање наноса и од 20.30 часова омогућила несметано саобраћање возилима који пут врха планине крећу из правца Брзећа.

Пут од Брзећа ка Копаонику био је затворен јутрос од седам сати због густе магле и снежних наноса које је стварао јак ветар.  Возачи су преусмеравани на алтернативне правце.

Две патроле саобраћајне полиције дежурале су у Брусу и Брзећу како би возаче на време преусмеравале на пут из правца Јошаничке Бање.

Температура на Копаонику је минус 16 степени, висина снежног покривача 108 центиметара, а на 16 стаза, које су од јутрос на скијалишту у функцији, има до 65 центиметара утабаног снега.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије