Читај ми!

Николић: Нисам одговоран за укидање ТВ емисијa

Председник Србије Томислав Николић одбацио је тврдње појединих медија да је одговоран за укидање појединих телевизијских емисија.

"Кажу да сам укинуо једну емисију зато што су причали лоше о мени. Ако би укидали сваку емисију и таблоид у којима причају и пишу лоше о мени, не би било ниједне емисије и таблоида", написао је Николић на Твитеру, преноси Бета.

Поједини медији су данас објавили да је емисија "Вече са Иваном Ивановићем" на ТВ Прва укинута јер је власник љут на водитеља зато што се у последњој емисији грубо шалио на рачун Томислава Николића.

ТВ Прва је данас саопштила да емисија Ивана Ивановића неће бити емитована вечерас, у свом сталном термину.

"Након данашњих разговора врха телевизије са Иваном Ивановићем, донета је одлука да се због кршења интерних компанијских правила и пословне дисциплине, емисија не емитује до даљег. Разговор са Ивановићем ће се наставити следеће недеље, а о коначном исходу, обавестићемо јавност благовремено", саопштила је Прва телевизија.

Ивановић је на Твитеру потврдио да емисија неће бити емитована вечерас и да не би желео да то јавно коментарише док трају разговори са менаџментом телевизије.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се