Читај ми!

Родитељи моле несталог сина да им се јави

Родитељи несталог младића Боже Илића (19) из таковског села Ручићи, Драгутин и Мира, данас су поново упутили позив сину да им се јави, а грађанима да им помогну да га пронађу.

Божа Илић је пре 23 дана, у један сат иза поноћи, устао из кревета и необучен и бос отишао у непознатом правцу. За њим је пошао отац, али га је изгубио у мраку.

Његови родитељи су посетили дописништво агенције Бета у Горњем Милановцу и замолили да се још једном објави позив њему, а и грађанима да им помогну да га чују или сазнају где се налази.

Од пре 23 дана, о њему нема ни трага ни гласа, иако су организоване потраге у којима су учествовали припадници полиције и Жандаремерије са специјално обученим псима, мештани неколико села из општина Горњи Милановац и Љиг, ловци и активисти Црвеног крста.

Мајка Мира је замолила сина да се јави кући на било који начин и да ће јој бити довољно "само да му чује глас", а све остале грађане замолила је да пријаве полицији ако имају било какве информације о њему.

Она је рекла да је потрага практично престала и да на тај начин жели да позове јавност да им помогне, а сина, уколико ова инфорамција дође до њега, да се само јави кући.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво