Читај ми!

Ускоро исплата путних трошкова полицијским службеницима

Министар полиције Небојша Стефановић је најавио да ће полицијским службеницима до краја месеца бити исплаћене две транше путних трошкова које полиција дугује годинама.

Стефановић је најавио исплату дела путних трошкова одговарајући на питање новинара у Палати Србија, преноси Танјуг.

"Сви који су милисли да ће било каквим штрајком полиције покушати да остваре своје лично право, а на уштрб интереса обичних људи који раде у полицији то неће бити могуће и као што видите полиција ради пуном паром", рекао је Стефановић.

Рекао је да ништа ником није обећао већ да стоји само иза онога што је и саопштио, а то је да би у наредне две недеље требало да буду испалаћене поменуте две транше путних трошкова.

"Ми смо обезбедили средства чак и у овим тешким условима, али сам и тада рекао да не желимо да их обмањујемо како ће држава добити волшебно износе новца док остатак државе стеже каиш", рекао је Стефановић.

Како је истакао, нема сигрности и безбедности у економији без безбедности коју држава мора да осигура, а то ради путем своје полиције.

"Ми ћемо већ до краја овог месеца поделити један део (нових) униформи које су пристигле и већ их делимо на терену. Што се тиче ципела и кошуља, надам се да ћемо до краја децембра имати највећи део и до краја марта комплет за све полицијске службенике који већ скоро осам година нису добили униформу и сукцесивно како то буде стизало у наше магацине тако ћемо и испоручивати", навео је министар полиције.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара