Читај ми!

Реконструисан хидроблок у бањи у Старом Сланкамену

У Специјалној болници "Др Боривоје Гњатић" у Старом Сланкамену у општини Инђија пуштен је у употребу реконструисани хидроблок, а у радове је уложен 41 милион динара.

Директор Специјалне болнице "Др Боривоје Гњатић" за неуролошка обољења и посттрауматска стања Светозар Ђуришић рекао је на свечаности да стари хидроблок није био реконструисан више од 30 година.

Додао је да су у плану и изградња отвореног базена, панорамског лифта и реконструкција ресторана, чиме ће се заокружити туристичка понуда, која ће увећати сопствене приходе бање.

Покрајинска влада обезбедила је за реконструкцију 35 милиона динара, док је шест милиона бања обезбедила из сопствених средстава.

Отварању су присуствовали и покрајински премијер Бојан Пајтић и покрајинска секретарка за здравство Весна Копитовић.

Пајтић је рекао да је, уз подршку Покрајинске владе, у Војводини обновљено пет бања, које данас изгледају много боље и пријатније него пре неколико година.

"Ми у Војводини улажемо у здравство, и у установе које омогућавају да наши грађани живе боље и да се лече на квалитетнији начин, онако како то приличи модерним временима", казао је Пајтић.

Весна Копитовић је казала да модерно опремљена бања у Старом Сланкамену представља не само место за лечење болесних, већ и за оне који нису болесни а брину о сопственом здрављу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара