Читај ми!

Студенти блокирали ФПН

Студенти Факултета политичких наука блокирали су око 18.30 рад те установе незадовољни условима студирања. Факултет ће бити у блокади док Управа не испуни захтеве, кажу студенти.

Неколико стотина академаца окупило се у амфитеатру факултета, након чега су одлучили да крену у протест јер им Министарство и Управа факултета нису изашли у сусрет.

Студенти кажу да ће на факултету остати и преко ноћи.

Aкадемци су незадовољни јер је факултет укинуо могућност суфинансирања, те и студенти који имају 48-60 ЕСПБ бодова, а немају просек изнад 8,00, морају да плаћају целу школарину.

Траже и стипендирање студената који су очистили целу годину, али нису успели да буду у оквиру одређене квоте, као и потпуну имплементацију Болоњске декларације.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије