Читај ми!

Снажно невреме погодило Косјерић

Невреме које је вечерас погодило општину Косјерић, причинило је велику штету на подручју месне заједнице Сеча Река. Поплављене су куће, које у мајским поплавама нису стадале. Из колоне возила спасена је једна трудница и неколио деце.

Јаки бујични потоци и река Сечица, утичу на брзи пораст нивоа реке Скрапеж, јавља дописник РТС-а.

Према речима председника Скупштине општине Косјерић Драгана Тулимировића, за два часа јаког пљуска Скрапеж је готово достигао ниво од 14. маја. Срећом, да друга притока Кладороба, није била у порасту као у мајским поплавама.

Како је услед невремена у прекиду био саобраћај са Сечом Реком, ватрогасци су притекли у помоћ угроженим становницима, али и возачима чија су возила  била блокирана воденом стихијом.

Према речима председника Скупштине општине Косјерић, из колоне заустављених спасена је једна трудница и неколио деце.

Трећина општине Косјерић је тренутно без струје, али су екипе ЕПС-а су на терену и покушавају да електро енергетску мрежу што пре оспособе.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво