Читај ми!

Противградне ракете пале на Крагујевац

Три противградне ракете пале на Крагујевац током дејства противградне одбране, рекао је за РТС заменик начелника Управе за ванредне ситуације Слободан Станисављевић.

Једна од ракета, која је пала у насеље Белошевац, повредила је мушкарца од 52 године. Повредила га је док је излазио да затвори врата на аутомобилу током невремена.

"Десила се страшна експлозија која ме бацила на земљу. Први утисак је био да ме је гром ударио", каже повређени Раде Бишевац.  

Задобио је посекотине на глави и ране од гелера на нози и руци. После указане лекарске помоћи у Ургентном центру, пуштен је на кућно лечење.

Друге две ракете пале су у насељима Корићани и Мале Пчелице. Оштетиле су помоћне објекте кућа и једну гаражу.

Власник фирме "Минели" Ненад Милошевић каже да ракета која је оштетила фабричку халу на сву срећу није експлодирала, јер је у моменту пада у хали било доста запослених.

Највероватнији узрок пада ракета је техничка неисправност, због чега ће оне бити упућене произвођачу на испитивање.

Током дејства противградне одбране, испаљено је више од 120 ракета.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво