Читај ми!

Стефановић: Полиција ће оштро реаговати на пљачке

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је да је данас најкритичније у Обреновцу и на потезу Сремска Рача - Митровица - Шабац. Полиција ће, у складу са законом, брутално реаговати на случајеве пљачке у поплављеним подручјима, каже Стефановић.

Позвао је све оне који критикују начин на који се поступа у ванредној ситуацији да се укључе у напоре да се грађани одбране од поплава, а да ће после бити времена за процену штете и анализе.

"Некима је сврха живота да нешто критикују, пустите критизерство, хајде да се сви укључимо у наредних седам дана", изјавио је Стефановић гостујући на РТС-у.

Истакао је да је данас најкритичније, поред Обреновца, на потезу Сремска Рача - Митровица - Шабац. Додао је и да опасност прети Сремској Митровици од Саве која долази из Хрватске.

Стефановић је упозорио да ће полиција, у складу са законом, брутално реаговати на случајеве пљачке у поплављеним подручјима.

"Било је случајева да су поједини власници продавница дизали цене у поплављеним подручјима, што је скандалозно. Такође, неки су сматрали да у тренутку када људи страдају треба да краду и пљачкају и наравно да то нећемо дозволити. Полиција ће реаговати оштро, како патроле тако и специјалне јединице, и не бих препоручио никоме да се бави таквим стварима", поручио је Стефановић.

Осврнуо се и на, како је рекао, бесмислене информације у неким медијима о стотинама мртвих, навевши да, када је реч о трагичном билансу, нема промене у односу на јучерашњи дан.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара