Читај ми!

Родић: Квалитетно извршавање задатака у ВОА

Уверен сам да ће припадници Војнообавештајне агенције наставити, као и да сада, са квалитетном реализацијом свих задатака, рекао министар одбране Небојша Родић приликом посете тој агенцији. Представници ВОА упознали Родића са кључним елементима функционисања.

Министар одбране Небојша Родић је, током посете Војнообавештајној агенцији (ВОА), рекао да је уверен да ће њени припадници наставити, као и да сада са квалитетном реализацијом свих задатака.

"Државни врх зна које су вредности ВОА", истакао је Родић у оквиру прве званичне посете тој Агенцији, навело је Министарство одбране у саопштењу на свом сајту.

Родић је нагласио да је задовољан због чињенице да је запослен велики број младих људи у ВОА, "као и да треба улагати у образовање, које мора бити континуирано и агресивно".

Родић је изразио задовољство посетом Агенцији и нагласио да ће увек пружити подршку њеним припадницима у раду.

Додао је да је уверен да ће и у будућности ВОА наставити са квалитетном реализацијом задатака, као и до сада, а у складу са дефинисаним мисијама.

Представници ВОА упознали су Родића са кључним елементима функционисања, местом у безбедносно-обавештајном систему као и са законским оквиром, надзором и контролом, надлежностима, функцијама, мисијом, организацијском структуром, и активностима.

Родићу је представљена и музејска поставка о историји војнообавештајне службе у Србији од 1884. године до данас, додало је ресорно министарство у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво