Читај ми!

Радници одлблокирали пут Ужице-Златибор

Радници ужичког предузећа "24. септембар" неће више блокирати магистрални пут Ужице - Златибор, а протесте ће, до решења њихових проблема наставити у кругу предузећа.

Протести радника ужичког предузећа "24. септембар" биће настављени у кругу предузећа све до решења њихових проблем и неће више блокирати магистрални пут Ужице- Златибор. 

Преседник Штрајкачког одбора Светозар Прљевић рекао је Танјугу да ће бити формиран радни тим сачињен од запослених и представника Владе који ће наредне седмице одржати састанак у Београду.

Прљевић тврди да су представници тог предузећа јуче у Ужицу разговарали са премијером Ивицом Дачићем који је, како је рекао, одредио радни тим, а ту одлуку ће изнети пред Владу.

Прљевић је навео да су представници "24.септембра" добили од премијера и подршку за повратак предузећа у систем Електропривреде Србије.

Радници "24. септембра", предузећа у реструктуирању, у штрајку су 29 дана због захтева да се фирма врати у сиситем Електропривреде Србије, као и да им се исплати 28 заосталих личних доходака.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво