Читај ми!

Николић: Неко обавештава нарко-мафију

Акција "Гром 2" није дала резултате које грађани очекују, каже председник Томислав Николић, оценивши да је "очигледно да информације цуре и да неко унапред обавештава шефове нарко-мафије".

Председник Србије Томислав Николић рекао је да ни поновљена акција "Гром 2" није дала резултате које грађани Србије са правом очекују у борби против наркоманије и криминалаца и оценио да је "очигледно да информације цуре и да неко унапред обавештава шефове нарко-мафије".

"Највећи нарко-дилери или нису затечени на локацијама доступним полицији, или код њих није нађено ништа што би било основ за полицијско задржавање", истакао је Николић, саопштила је Прес служба председника Србије.

Очигледно је велики број осумњичених лица обавештен, и мислим да ће тако протећи све будуће акције ако буду извођене на овакав начин, указао је Николић.

Акцију је требало извести на начин сличан хапшењу осумњичених за убиство Славка Ћурувије, сматра Николић, када је веома мали број најодговорнијих у држави и МУП знао за акцију и био свестан одговорности за чување информација.

Позивам МУП, посебно Управу криминалистичке полиције, да борбу против нарко-мафије спроведе боље и ефикасније, уз високи степен тајности, како би резултати били конкретни, рекао је Николић.

Очигледно је да информације цуре и да неко унапред обавештава шефове нарко-мафије, па они имају довољно времена да уклоне доказе о својој умешаности у организацију промета наркотицима, истакао је председник Србије.

Број коментара 34

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво