Ужице, честитке од начелнице на граници

Начелница ужичке полиције Драгица Јевтовић пожелела је срећну Нову годину грађанима који су се синоћ нашли на граничним пунктовима. Полицији је безбедност грађана на првом месту, поручује Јевтовићева.

У првим минутима нове године, на граници Србије и Босне и Хецеговине, крај Бајине Баште, када су сродници и пријатељи које деле Дрина и гранични пунктови кренули да размене најлепше жеље, мало је ко очекивао да ће прве честитке на граничном прелазу добити од начелнице Полицијске управе Ужице.

Као и сваке године откако је ступила на дужност Драгица Јевтовић, једина жена међу 28 начелника полицијских управа у Србији, Нову годину је дочекала са својим колегама и грађанима за чију безбедност је одговорна.

Границу дневно пређе око 1.500 људи, јер су Бајина Башта и Скелани везани многоструким везама - и све функционише без проблема.

Под командом ове жене је око 800 полицајаца, на територији која захвата 3.000 квадратних километара западне Србије, а она је успела да разбије предрасуде о оперативи као мушком послу и доказала да јој жене могу бити једнако посвећене.

"Ако и они могу да се у овим ноћима да се две године смењују, ја као њихов старешина морам бити са њима јер нама је безбедност грађана на првом месту", каже Јевтовићева. 

А што је најважније, славље у новогодишњој ноћи у ужичком крају протекло је без проблема.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво