Читај ми!

У сусрет сновима: Ђуро Коруга

Нови серијал Образовно Научног програма, Општеобразовне редакције под називом "У сусрет сновима" говори о нашим жељама, сновима и вредностима које стичемо као млади. Све то нас води ка професији којом ћемо се током живота бавити, одређује наш животни пут, студије које ћемо студирати, позив, професију али начин како ћемо се касније на том путу градити као личности и професионалци.

Најчешће наши узори јесу људи који се том нашом жељеном професијим баве. Емисија "У сусрет сновима" доводи нас у сусрет са онима који су се у својој професији остварили, постигли велике успехе и са младима који на пут професије тек крећу.

Гости прве емисије су проф. др Ђуро Коруга наш знаменити научник који је нанотехнологије развио у Србији, који је предавао на бројним Универзитетима у свету и млада научница Зорана Јовић, докторанткиња Машинског факултета у Београду. Зорана је већ добила бројна признања а њен узор да крене путем науке је проф. др Ђуро Коруга.

Менторске савете шта је битно у животу, како на животном и професионалном путу радити, опстати, стварати, професор Коруга говори Зорани Јовић и нама кроз причу о свом животу и раду.

Уредник емисије: Јасмина Вујновић Милошевић

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара