Читај ми!

"Fish in oil"

Музички састав "Fish in oil" постоји 30 година концертно су изузетно активни, како у престоници тако и Србији и региону. У РТС-овом Студију 9 уживо су свирали три песме - две са последњег албума који носи назив "Басамак", песме "Тесна ципела" и "Знам за јадац" и нумеру  "Лисабон", са албума "Све ће бити у најбољем реду". 

Пети албум ове групе, "Басамак", створен је у квинтет формацији бенда и чине је: Братислав Радовановић на гитари, Бранислав Радојковић - задужен за бас, Душан Петровић који свира саксофон, Том Феђа Франклин на бубњевима и Вељко Николић Папа Ник на перкусијама.

Њихов звук се може описати као сазвучје савременог џеза, рока, блуза и авангардне музике.

И ово издање емисије "Бунт", остаће запамћено по још једној доброј свирци, а видећете и шта смо забележили током посете чановима бенда - у Циглани, једном од места где редовно наступају.

Ауторка емисије: Бранка Главоњић

Новинари: Милица Вујовић и Никола Сабовљевић

Редитељ емисије Миодраг Коларић

 

 

Бунт Бунт

Autor:
РТС

Емисија "Бунт" је једна од најдуговечнијих рок емисија у историји Радио-телевизије Србије и једина емисија овог типа на медијској мапи региона. Успешно траје у континуитету већ две деценије. у јесен 2023. године, ауторка Бранка Главоњић и њен тим стартовали су нову, 21. ТВ сезону. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво