Читај ми!

Олимпијски кругови

"Олимпијски кругови“ емитоваће се 203. пут у суботу 30. марта у 14.55 на РТС 2. Почетак емисије посвећен је успесима српских спортиста у претходних месец дана.

Посебно се истакла боксерка Сара Ћирковић која је постала 80. члан нашег тима који ће учествовати на Олимпијским играма у Паризу. Памтиће се резултати Ангелине Топић и Милице Гардашевић на Светском првенству у Глазгову, 418 недаља на челу АТП листе Новака Ђоковића, сјајне партије Николе Јокића у НБА лиги и златна медаља џудисткиње Марице Перишић на Гран прију у Линцу.

Изузетну част учинила је амбасада Француске у Србији организовањем изложбе посвећене Божидару Маљковићу, једном од најбољих кошаркашких тренера Европе, а сада председнику Олимпијског комитета Србије. Награђени су најбољи учесници ликовног конкурса "Идемо у Париз – Срећко и Фриж те воде на Олимпијске игре“, а Крушевац је постао седми град у коме је одржана изложба "Пут правих вредности“. Сазнаћете ко ће бити противници наших кошаркашких селекција у Француској и како је ОКС био заступљен на Сајму аутомобила у Београду.

"Олимпијске кругове“ припремили су Предраг Милинковић, Радослав Симић, Милош Кривокапић и Винка Мариновић. Монтажер емисије је Александар Радоњић Рас.  

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво