Читај ми!

Један добар дан

Инспиративне приче, одлична музика, здрави и укусни рецепти, преглед спортских тема и корисни савети који нам могу олакшати и улепшати живот. Све то припрема екипа емисије "Један добар дан".

Теја Дора, представница Србије на Евровизији, протеклог викенда је, после Барселоне и Мадрида, своју концертну турнеју завршила у Амстердаму, одушевивши публику извођењем баладе "Рамонда“. У емисији откривамо шта се дешавало пред велики наступ који ће се одржати 7. маја у Малмеу.

У "Једном добром дану" говоримо о младим талентима као богатству једне земље. Многе познате личности им помажу да остваре своје снове као амбасадори фондације "Заједно за младе". Међу њима је глумица Мина Лазаревић коју ћемо угостити овог уторка.

У емисији се дружимо и са дванаестогодишњом Машом Миловановић која се са музичких светских такмичења враћа са бројним наградама. Последњу велику победу остварила је на такмичењу "Златни глас" на Малти.

40 година од објављивања албума 'Позитивна географија', 40 година од првог концерта Бајаге и Инструктора и 40 година самосталне музичке каријере Момчила Бајагића Бајаге- обележава се низом догађаја током ове године. Данашња емисија доноси ексклузивни Бајагино укључење у програм - уживо са промоције реиздана ЛП плоче ''Позитивна географија'' он ће говорити о овим својим значајним јубилејима и најавии концертну турнеју ''Само нам је љубав потребна''

Уочи великог концерта у београдској МТС дворани заказаног за 20. мај под називом "Лепота је у традицији", угостићемо Марију и Марину Гобовић.

Метеоролози су најавили нагло захлађење. Колике ће температуре бити наредних дана? Хоће ли бити мраза или снега? Када нам поново стиже лепо време? Питамо климатолога, професора др Владимира
Ђурђевића.

Урош Бркић је једини српски аутомобилиста коме је ове сезоне уручена титула шампиона Централне Европе. О изазовима и плановима прича нам у "Једном добром дану".

Емисију води Ивана Миленковић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво