Читај ми!

Породична мрежа, 3. циклус

Eпизода 2: Узроци дигиталног насиља

По подацима УНИЦЕФ-а насиље у Србији врши око 21 одсто деце, а стручњаци сматрају да деца која другима праве проблеме то чине зато што их и сама имају.

У другој епизоди трећег циклуса Породичне мреже психолошкиња Ана Мирковић и породице Шапић и Шешлак покушавају да уђу у траг узроцима насилног понашања у дигиталном простору. Разматраће утицај околине, медијских трендова, а посебно идола младих. Запитаће се шта сви ми можемо да учинимо како би се умањили узрочници дигиталног насиља и да ли би требало пружити помоћ не само жртви него и насилнику.

Емисија се премијерно емитује у суботу 30. марта од 12.30 на РТС 1.

Серијa "Породична мрежа" део је пројекта Безбедност деце на интернету који се реализује уз финансијску подршку и у сарадњи са Министарством информисања и телекомуникација.

Екипу серије чине: водитељ и сценариста Ана Мирковић, главни координатор пројекта и одговорни уредник Редакције школског програма Невена Младеновић Благојевић, продуцент Драгана Богдaновић, дизајнер звука Срђан Филиповић, монтажер Станко Повић, директор фотографије Сима Димитрић, уредник серије Тамара Вешковић и редитељ Милан Јовановић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво