Читај ми!

Укрштене речи

Извештавамо са промоције, уједно представљамо прву збирку поезије Зорана Костића Цанета, фронтмена бенда Партибрејкерс. Уручењем Награде за животно дело Лордану Зафрановићу почиње 71. Мартовски фестивал - Београдски фестивал документарног и краткометражног филма.

У Културном дневнику говоримо и о Данима италијанског дизајна "Стварање вредности. Инклузивност, иновација и одрживост” у Музеју науке и технике у Београду, као и о концерту холандског пијанисте и композитора Јоепа Бевинга на Коларцу.

Водимо вас у Беч, у Музеј историје уметности на изложбу о Ренесанси северно од Алпа која демистификује узвишено порекло уметности. На престижном такмичењу Global Music Award”, Сребрна медаља за изванредно достигнуће додељена је албуму “Ово није Оп. 1”, а тим поводом гост Културног дневника је Мирослав Миша Савић члан награђеног Ансамбла за другу нову музику.

Сваке вечери, од понедељка до петка, на Првом програму, после Дневника у 23, емитује се Културни дневник. Емисија је пресек најзначајнијих вести из уметности, културе, али и поп културе, дизајна, нових технологија… Новинари, дописници, сарадници РТС-а јављају се свакодневно са места најважнијих и најзанимљивијих догађаја. Културни дневник реафирмише професију критичара. Гости Културног дневника су водеће личности из света културе и уметности.

Уредник Драгана Пантић
Реализатор Маја Мандић
Монтажер Зорица Јовић

Културни дневник Културни дневник

Autor:
РТС

Сваке вечери од понедељка до петка, на Првом програму РТС-а, после Дневника у 23. Обиље информација, извештаји, и анализа критичара. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво