Нови почетак

Трећи циклус националног хуманитарног пројекта и ТВ серијала "Нови почетак" завршавамо емисијом која је посвећена акцији помоћи породици Ивковић, из општине Голубац.

Александар ради у основној школи као учитељ, запослен на одређено време - као замена. Кристина има диплому туристичке школе и није запослена. Након потешкоћа око потомства и једне изгубљене трудноће, у емисији ће открити уз чију помоћ су најзад успели да се остваре као родитељи и добију сина, Јакова.

"Нови почетак"

Брачни пар живи у породичном домаћинству, са неколико генерација у заједници. Желели би да се осамостале и да живе на селу.

Тим пројекта и водитељка Марија Вељковић помоћиће и овој породици да оствари нови животни почетак, у сопственом дому, на селу. Такође, осмислиће им и породични посао - у вези са туризмом, имајући у виду да Ивковићи живе у близини једног од најлепших средњовековних здања - Голубачке тврђаве, која је недавно обновљена...

"Нови почетак"

На крају треће ТВ сезоне, подсећамо на занимљивост, коју је водитељка Марија Вељковић истакла уочи почетка емитовања овог циклуса:

"Оно што је обележило наша снимања су бројна кумства. Наиме, наша екипа је упознајући све те неснађене породице, схватила да им највише недостају - људи који ће их подржати. Многи од њих нису могли да пронађу оне који ће им кумовати, па је чак 7 чланова наше екипе током треће ТВ сезоне остварило бар једно кумство са учесницима нашег серијала. Међу њима сам се поново окумила и ја али мени то није први пут..." 

"Нови почетак"

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије