РТС ординација: Како спречити проблеме са коленима

Здраво недељно дружење вас очекује поново у РТС ординацији. Сазнаћете шта је то синдром празног породичног гнезда, а водитељка Драгана Катић ће открити како је превазишла кризу када је син напустио кућу. Специјалисткиња физијатрије објасниће како се могу сачувати колена, али и како се могу лечити. На крају ће бити речи о различитим врстама сендвича, а све о томе разјасниће нутриционисткиња.

У првом делу емисије "Моја борба“ гошћа ће бити водитељка Драгана Катић. Она ће искрено говорити о томе колико је тешко поднела када јој је један од синова отишао у иностранство на студије, а присетиће се и како је превазишла ту кризу. Корисне савете о томе како да родитељи лакше преброде овакве ситуације и не прођу синдром празног породичног гнезда даће психолог Горан Кличковић.

"РТС ординација", Марија Поповић

У "Ординацији“ биће речио коленима, тачније о проблемима који се често јављају на овим зглобовима. Сазнаћете шта треба радити да се пропадање колена спречи у младим годинама, али и шта када проблеми у старости почну. Све о томе ће рећи специјалисткиња физикалне медицине и рехабилитације проф. др Олга Поповић Младеновић, а објасниће и које физикалне прпоцедуре помажу код проблема са коленима.

Ове недеље ћете сазнати "Све о…“ сендвичима. Нутриционисткиња Милена Радомировић ће говорити о посним и мрним верзијама сендвича, коју врсту хлеба одабрати, шта ставити од сухомеснатих производа и да ли је у реду додати кечап и мајонез.

Ауторка и водитељка је Марија Поповић.

Редитељка је Татјана Симић.

 

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво