Један добар дан

У новој емисији "Један добар дан" истражујемо актуелне теме из света моде, филма, музике и забаве.

У студију нам се придружује модна креаторка Ирена Граховац, која је недавно затворила овогодишњи Perwoll Fashion Week. Ирена је овом приликом представила ревију посвећену вештачкој интелигенцији инспирисаној природним елементима, док је у процесу стварања скица слушала музику из филма "Одисеја 2001. у свемиру".

Директор сектора за право и спорт СЦ "Ташмајдан", Нино Дошен, најавиће нам предстојеће догађаје ове сезоне.

"Један добар дан", Кристина Раденковић

Разнолики музички гости употпуниће нашу емисију. Панчевачки бенд "Љубичице" најављује велики концерт који ће се одржати 26. априла у Великој сали Дома омладине Београда. "Љубичице" започињу концертну сезону која ће обухватити турнеју по Србији, наступе на летњим фестивалима и концерте у региону.

Певач Филип Митровић, након медијске паузе, долази у наш студио како би премијерно представио свој нови албум, као и прву песму "Ожиљци".

Новак Ђоковић Фондација посвећена је унапређењу живота деце у Србији. Фондација ове године заједно са Београдским маратоном организује нови панел под називом "Награђивање деце у спорту". Нешто више о овом догађају рећи ће нам бивши репрезетативац одбојкаш Андрија Герић, Дарко Хабуш генерални секретар спортског савеза и бивша репрезетативна Фед Купа Ана Јовановић.

Емисију води Кристина Раденковић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво