РТС ординација: 7ц, ем. 7

Ова "РТС ординација" доноси корисну и важну причу о томе шта све утиче на то да срце слаби, а пре ове теме очекује вас искрена исповест познате певачице о томе како се изборила са раком дојке. На крају ће фармацеут припремати чврсти парфем који се лако може направити и код куће.

У првом делу емисије "Моја борба" своје искуство о томе како је открила и излечила карцином дојке откриће певачица народне музике Станојка Митровић Ћана. Она ће отворено говорити о томе како је наслутила проблем, шта јој је најтеже пало, како се борила психички и како се осећа сада.

Централна тема биће посвећена здрављу срца. Кроз "5 питања" сазнаћете која храна утиче на слабљење срца, могу ли емоције да ослабе овај орган, која физичка активност јача срчани мишић, али и каква је болест срчана слабост. Све то разјасниће академик САНУ, кардиолог проф. др Петар Сеферовић.

Последња рубрика "Корисно" доноси практичне савете како да направите чврсти мирис код куће од само неколико састојака које лако можете набавити. Све ће показати Маријана Милосављевић, фармацеут и специјалиста козметологије.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво