РТС ординација: 7ц, ем. 4

Здраво дружење у РТС ординацији се наставља. Очекују вас корисне приче и занимљиви гости. Познати брачни партнери откриће како су превазишли драматичан губитак бебе, затим ћемо од токсиколога научити како да користимо кућну хемију тако да не наштетимо здрављу и на крају ће бити речи о томе како храна може утицати на гљивичне инфекције тј. кандиду.

У првом делу емсије "Моја борба" о својим проблемима говориће супружници Данија Карић и Иван Милеуснић. Они су неочекивано изгубили бебу у 6 месецу трудноће. То је било врло драматично и тешко, а како се овај познати музички пар изборио откриће у РТС ординацији.

У "Ординацији" ће бити речи о кућној хемији. Сазнаћете како се она правилно користи, како да не угрози здравље, шта треба гледати на етикети производа, како изгледа тровање хемикалијама и још много тога корисног. Све ће разјаснити проф. др Маријана Ћурчић, токсиколог са Фармацеутског факлутета у Београду.

У блоку "Храна као лек" гошћа ће бити проф. др Верослава Станковић, специјалиста исране здравих и болесних. Она ће говорити о узроцима настанка гљивичних инфекција, колико храна утиче на побољшање и погоршање стања кандиде у организму, а сазнаћете и које биљке могу да помогну.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво