Монтевидео, Бог те видео

Седма епизода: "Колика је цене снова"

Нови селектор почиње припреме репрезентације која је састављена од играча "БСК" и "Југославије". Али због недовољне подршке јавности и недостатка новца за путовање у далеки Уругвај, руководство репрезентације одлучује да Бугарској уступи место репрезентације Југославије на првенству у Монтевидеу. Тим поводом заказује ревијалну утакмицу са Бугарском на коју долази цео виђенији Београд.

Вест да је фудбалске репрезентације одустала од светског првенства покренуће акцију сакупљања добровољних прилога у којој учествују сви Чубурци, на челу са газда Рајком и берберином Боћом.

У главним улогама: Милош Биковић, Петар Стругар, Нина Јанковић, Милутин Караџић, Бранимир Брстина, Данина Јефтић, Војин Ћетковић, Небојша Илић, Виктор Савић, Милован Филиповић, Михаела Стаменковић, Власта Велисављевић, Тања Бошковић, Миодраг Радовановић Мргуд, Никола Ђуричко, Предраг Васић и многи други.

Прича о формирању и учешћу фудбалске репрезентације на првом светском првенству у фудбалу инспирисана је књигом спортског новинара Владимира Станковића.

Сценарио: Срђан Драгојевић и Ранко Божић

Режија: Драган Бјелогрлић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара