Читај ми!

Ватерполисти Србије од 18. до 21. децембра учествују на турниру у Будимпешти

Мушка ватерполо репрезентација Србије учествоваће од 18. до 21. децембра на Е-ОН купу у Будимпешти, саопштио је Ватерполо савез Србије. Ривали ватерполистима на турниру у Будимпешти биће Мађарска, Немачка, Шпанија и Румунија.

Ватерполисти Србије претходних дана окупили су се у Крагујевцу и почели са припремама за предстојеће Европско првенство.

Селектор Србије Урош Стевановић одлучио је да на турниру у Будимпешти учествују следећи играчи: Радослав Филиповић (Орадеа), Владимир Мишовић (Црвена звезда), Немања Убовић (Вуљагмени), Немања Вицо (Приморац), Богдан Гавриловић (Раднички), Петар Јакшић (Партизан), Радомир Драшовић (Нови Београд), Лука Пљеванчић (Раднићки), Страхиња Рашовић (Вашаш), Марко Радуловић (Нови Београд), Василије Мартиновић (Нови Београд), Душан Мандић (Ференцварош), Виктор Рашовић (Нојзи ла Сек), Филип Јанковић (Раднички), Никола Лукић (Нови Београд), Марко Радовић (Црвена звезда), Вук Милојевић (Црвена звезда), Марко Димитријевић (Партизан) и Лука Гладовић (Партизан).

У саопштењу се наводи да су због повреда изостали Бранислав Митровић, Сава Ранђеловић, Ђорђе Лазић, Никола Јакшић и Ђорђе Вучинић, који ће са радом наставити и за време турнира у Будимпешти.

Ватерполисти Србије се припремају за Европско првенство, које ће од четвртог до 16. јануара наредне године бити одржано у Хрватској.

ВСС је саопштио да је женска ватерполо репрезентација Србије у холандском Зјасту завршила са припремама за ЕП.

недеља, 28. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво