Читај ми!

Ватерполисти Новог Београда победом против Сабадеља завршили прву фазу ЛШ

Ватерполисти Новог Београда победили су у гостима екипу Сабадеља резултатом 11:7 (3:2, 3:2, 3:1, 2:2) у мечу последњег, шестог кола групе А Лиге шампиона. Нови Београд је на крају освојио прво место на табели групе А са 15 бодова.

Најефикаснији у победничком тиму са по три постигнута гола били су Марко Радоуловић и Ангелос Влахопулос. Код домаћих, најбољи су били Франциско Валера Калатрава, Алберто Барозо Макаро и Блаи Маралах Гуел, који су постигли по два гола.

Ватерполисти Новог Београда победом су окончали прву фазу такмичења у Лиги шампиона што ће им потенцијално обезбедити лакше противнике у жребу за наставак елитног такмичења.

Екипа тренера Живка Гоцића иако је била поприлично емотивно и физички испражњена после освајања Купа Србије, пружила је одличну игру и сасвим заслужено стигла до нова три бода. Новобеограђани су од почетка меча контролисали дешавања у базену.

Актуелни првак Србије већ у првој четвртини је стекао предност, а Нови Београд је у трећој деоници стигао до максимална четири гола вишка. Изабраницима тренера Живка Гоцића то је омогућило да меч рутински приведу крају.

недеља, 28. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво