Одговор олимпијског шампиона: Хрватска моћна против Француске

Ватерполо репрезентација Хрватске, након убедљивог и за њих нимало пријатног пораза од Србије на старту првенства Европе, победила је врло убедљиво селекцију Француске са 20:5 (7:0, 1:1, 8:2, 4:2) у другом колу Б групе.

Хрватска је већ после прве деонице оправдала улогу фаворита, после које је водила са чак 7:0, и то из само десет удараца ка голу противника.

Изабраници Ивице Туцака константно су повећавали предност уз одличан проценат у нападу (преко 62 одсто) и остварили први тријумф за, највероватније, друго место у групи.

У редовима олимпијског шампиона најефикаснији је био Маро Јоковић са четири гола, по три су дали Антонио Петковић и Сандро Сукно, док се код Француза два пута у стрелце уписао Александре Камараса.

Ватерполисти Србије и Малте у другом мечу исте групе играју у уторак од 20.15.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво