Туцак: Резултат ружан, амбијент предиван

Селектор хрватске ватерполо репрезентације Ивица Туцак изјавио је да је Србија заслужено победила у првој утакмици на Европском првенству, истичући да је амбијент у Комбанк арени био предиван.

"Заслужена победа Србије, била је дефинитивно боља у свим сегментима и хладне главе. Резултат је 'ружан', али турнир је тек почео. И да смо победили, морали бисмо да победимо Француску, са којом је најважнија утакмица. Надам се да ћемо у кратком периоду исправити грешке и подићи се", рекао је Туцак.

Он је имао замерке на суђење, а посебно је апострофирао поништен гол његовом тиму у тренуцима када су судије означиле тајм-аут.

"Имам замерке, али не превелике. Србија је била боља, али онај гол код тајм-аут је била некоректна одлука судијске стране. Не може судија себи да дозволи процењује да ли погледом размишљам о тајм-ауту. Звање тајм-аута је показивање, а не остало. Можда сам хтео да разговарам са собом", рекао је Туцак.

Хрватски селектор је додао да би волео да се Хрватска и Србија поново састану у финалу шампионата.

"Вечерас је био предиван амбијент, ово је победа ватерпола", јасан је био Туцак.

Ватерполиста Марко Мацан честитао је Србији на доброј игри и одличној атмосфери.

"Србија је одиграла мушку утакмицу, они су страшна екипа и фаворити су за прво место“, кратко је рекао Мацан.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво