Увертира пред ватерполо дерби: Чији је Тесла?

Званичну конференцију за медије у Комбанк арени уочи сутрашњег "ватерполо класика" између Србије и Хрватске обележило је "пецкање" селектора Србије Дејана Савића и голмана Хрватске Јосипа Павића око тога "чији је Никола Тесла".

Савић је пред новинаре изашао у мајици са Теслиним ликом, а Павић је говорећи о утакмици великих ривала и бивших земљака рекао да је Србија велики фаворит и додао да ће бити занимљива само због фолклора, али да му је драго што селектор Србија има Хрвата на мајици.

"Шалим се, очекујем спектакл и пуну Арену. Ми смо свој циљ испунили визом за Рио и бићемо растерћени", рекао је Павић.

На његове речи Савиће се надовезао са осмехом.

"Велика протоколарна грешка је што говорим после њих. На овај начин хтео сам само да вам кажем да је Тесла наш", рекао је Савић и додао:

"Утакмица нам не значи ништа, увек се гледа она последња. Сутра би требало да уживамо пред пуном Ареном и отворимо шампионат на најбољи могући начин".

Утакмица између Србије и Хрватске игра се од 20.30 сати, а пола сата раније на програму је Церемонија свечаног отварања.

Шампионат ће отворити председник Србије и први човек Организационог одбора Томислав Николић.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара