Читај ми!

Савић одредио тим: Шампиони из Казања на ЕП у Београду

Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић одредио је састав за шампионат Европе у Београду, који је очекивани исти као и на првенству света у Казању где је освојена златна медаља.

Србија ће на шампионату Европе, који се одржава од 10. до 23. јануара у Београдској КОМБАНК арени, играти у Б групи против селекција Хрватске, Француске и Малте.

Треће европско злато у низу покушаће да освоје: Гојко Пијетловић (Орадеа), Душан Мандић (Про Реко), ЗЗивко Гоцић (Солнок), Сава Ранђеловић (Бреша), Милош Ћук (Егер), Душко Пијетловић (Про Реко), Слободан Никић (Галатасарај), Милан Алексић (Солнок), Никола Јакшић (Партизан), Филип Филиповић (Про Реко), Андрија Прлаиновић (Про Реко), Стефан Митровић (Солнок), Бранислав Митровић (Егер).

"Задовољан сам припремама и играчима који су били са нама. Стално понављам браћа Рашовић, Убовић, Суботић и Ристичевић су такође репрезентативци и ако наставе да овако раде биће добро и за њих и за српски ватерполо. У овом тренутку састав из Казања има предност", изјавио је Савић, а преноси сајт Ватерполо савеза Србије.

Са ширем списка од 18 играча отпали су: Димитрије Ристичевић (Партизан), Немања Убовић (Бреша), Виктор и Страхиња Рашовић (Барселона) и Гаврил Суботић (Партизан).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара