Читај ми!

Ватерполисти Србије уочи ЕП на припремама у Атини

Ватерполо репрезентација Србије путују на припреме у Атину где ће спаринговати са селекцијом Грчке уочи почетка првенства Европе. Изабраници Дејана Савића биће у Грчкој до 6. јануара, а дан раније одиграће меч са екипом која је на последњем Светском првенству у Казању освојила бронзу.

"Предвиђено је да поред заједничких тренинга одиграмо и званичну утакмицу 5. јануара. У Београду смо дан касније", рекао је Савић.

Савић у Грчкој рачуна на Г. Пијетловића, Б. Митровића, Ристичевића, Филиповића, Мандића, Гоцића, В. Рашовића, Алексића, Јакшића, Ранђеловића, Суботића, Прлаиновића, С. Митровића, ЦХука, С. Рашовића, Никића, Д. Пијетловића и Убовића.

Првенство Европе у Београду одржава се од 10. до 23. јануара, а већ првог дана на програму је меч између Србије и Хрватске.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се