Вујасиновић: Победом да се издигнемо изнад проблема

Ватерполисти Партизана, после два пораза у Лиги шампиона, верују да могу уписати и победу - против Галатасараја. Победиће тим који више буде желео победу, надам се да ћемо то бити ми, рекао је Владимир Вујасиновић.

Тренер ватерполиста Партизана Владимир Вујасиновић верује да ће се екипа издигнути изнад проблема и успети да забележи победу над Галатасарајем у Лиги шампиона.

"Пред нама су до краја године још две утакмице у Лиги шампиона, са Галатасарајем и мађарским ОСЦ-ом, обе на Бањици. Галатасарај ове сезоне води Игор Милановић, који нема лак задатак, али мислим да је успео да направи помак. Добро се познајемо, недавно смо спаринговали са Галатасарајем у Истанбулу. Очекујем да ће победити онај тим који више буде желео победу, надам се да ћемо то бити ми", рекао је Вујасиновић на конференцији за медије уочи меча.

Вујасиновић је поручио да је један од кључних играча Галатасараја српски центар Слободан Никић.

"Садашња екипа Галатасараја је мало слабија него прошле сезоне. Игру им носе врхунски играчи попут Никића и Црногораца Јановића, Пасковић, Вукчевић и ССћепановића. Остали првотимци су углавном млађи, турски репрезентативци и потребно им је време да достигну врхунски ниво. За нас Галатасарај никако није лак противник, али се надамо се победи која би за нашу младу екипу била изузетан успех".

Ватерполисти Партизана последњих дана поново су имали проблеме са грејањем воде на базену на Бањици.

"Први тренинг по повратку из Сплита је отказан, док смо касније радили у базену Завода за спорт. Верујем да ће, као и до сада, стручни штаб и екипа успети да се издигну изнад свих проблема и да ће сви пружити максимум", закључио је Вујасиновић.
Утакмица трећег кола Лиге шампиона између Партизана и Галатасараја игра се сутра од 18 сати на Бањици.

Ватерполисти Партизана у досадашњем току елитног такмичења имају два пораза, исто као и Галатасарај.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара