Читај ми!

Савић: Светска лига као припрема за ЕП и Олимпијаду

Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић рекао је да ће утакмице у Светској лиги искористити као припремне за Европско првенство и Олимпијске игре.

"Светска лига има сада другачији карактер, нема квалификациони моменат. Искористићемо да мало пробамо и млађе играче, али уједно и припремати се за Европско првенство и Олимпијске игре", рекао је Савић у Новом Саду, преноси сајт Ватерполо савеза Србије.

Ватерполисти Србије у уторак у Новом Саду играју против Шпаније у Светској лиги.

"Шпанија је озбиљна екипа. Нису се квалификовали за Светско првенство у Казању, али су на турниру у Нишу показали напредак. Верујем да би на Европском првенству у Београду изненађење, попут Грка у Казању, могли да буду Шпанци", рекао је Савић

Голман репрезентације Гојко Пијетловић је навео да је сусрет са Шпанијом изузетно битан.

"Припремамо се за Европско првенство, желимо даље у Светској лиги и то ће бити припрема за Олимпијске игре", рекао је Пијетловић.

Милош Ћук је истакао да очекује тријумф Србије. "Нема шта, фаворити смо и, уз помоћ навијача, очекујем тријумф", рекао је Ћук.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара