Србија са Француском за старт ватерполо Светске Лиге

Ватерполисти Србије у специјалној атмосфери дочекују селекцију Франциске у првој утакмици нове сезоне Светске Лиге. Својеврсни спектакл на Ташмајдану почиње у 20.30 дефилеом српских репрезентација које су ове године освојиле медаље. Спектакл на Ташмајдану можете пратити и у директном преносу на Другом програму РТС-а.

Ватерполисти Србије и организатори меча са Француском селекцијом одлучили су да на специфичан начи обележе почетак Светске лиге, па ће пред почетак утакмице на Ташмајдану бити организован дефиле свих српских репрезентација које су ове године освојиле медаље и публика ће моћи да на једном месту види наше најуспешније спортисте.

Селектор српских ватерполиста Дејан Савић најавио је да ће његова репрезентација играти у комбинованом саставу сачињена од неколико А репрезентативаца и играча који су са јуниорском селекцијом летос постали светски шампиони.

Поред Савића, на клупи ће бити и Владимир Вујасиновић, који је као селектор са јуниорском селекцијом освојио Светско првенство у Алматију раније ове године.

Ватерполо селекција Србије је већ изборила пласман на Олимпијске игре у Рију тако да наши репрезентативци неће имати велики резултатски притисак, али као најуспешнија нација у Светској лиги, увек циљају висок пласман.

Утакмица се игра од 20.30 на Ташмајдану, а можете је пратити и у директном преносу на Другом програму РТС-а.

И ове године у Светској Лиги, учествују тимови из Европе, Азије, Северне и Јужне Америке и Океаније. После такмичења по групама, следи завршни турнир на коме ће учествовати осам најбољих екипа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се