Читај ми!

Почела претпродаја улазница за ЕП у ватерполу

Почела је претпродаја улазница за Европско првенство у ватерполу у јануару наредне године у Београду. Председник предузећа "ЕП ватерполо 2016" Дарко Удовичић: Београд ће померити границе по питању организације.

Европско првенство у ватерполу одржаће се од 10. до 23. јануара у Београдској арени, у којој ће бити монтирана два базена. Комплет улазница за све мечеве шампионата, укупно 100 утакмица, у претпродаји ће у наредних седам дана моћи да се купи на свим ОМВ бензинским станицама у Србији као и путем сајта www.eventim.rs по повољнијим ценама, преноси Бета.

Улазнице за трећу категорију коштају 9.000 динара, за другу категорију 10.500, а за прву 12.500 динара.

Првих 250 купаца који комплете улазница буду купили на ОМВ бензиснкој станици у улици Јурија Гагарина на Новом Београду добиће на поклон мајицу и ватерполо капицу.

Од 19. октобра комплети улазница биће у редовној продаји, а карте ће осим на ОМВ бензинским станицама моћи да се купе и на свим пословницама Евентима као и путем сајта www.eventim.rs. Цене улазница тада ће бити 10.000, 12.000 и 14.000 динара. ;

Удовичић: Београд ће померити границе по питању организације ЕП у ватерполу

Председник предузећа "ЕП ватерполо 2016" Дарко Удовичић рекао је да ће Београд на предстојећем Европском првенству у организационом смислу померити границе када су у питању ватерполо такмичења и додао да освајање треће узастопне златне медаље не сме да буде оптерећење домаћој селекцији, преноси Бета.

"Први пут у историји ватерпола на једном такмичењу учествоваће укупно 28 екипа, 16 у мушкој и 12 у женској конкуренцији. У Арени ће бити монтирана два базена, почетак монтаже заказан је за 27. децембар, а завршетак за 4. јануар. За оба базена биће потребно по 1.500 кубика воде и пуњење базена трајаће 36 сати, али све ће бити спремно до 8. јануара када ће наша селекција одржати први тренинг", рекао је Удовичић.

"Капацитет Арене ће бити око 12.000 места и уколико трибине буду пуне Београд ће и по броју гледалаца оборити рекорд и уписати се у историју европских првенстава. Надам се да ће тај рекорд бити оборен већ у првом мечу наше селекције против Хрватске", додао је он.

Ватерполо репрезентација Србије освојила је златне медаље на последња два Европска првенства, а на Европском првенству у Београду играће у групи са Хрватском, Француском и Малтом.

"Биће нам потребна подршка публике и наших навијача. Све назнаке говоре да ће организација бити на врхунском новоу. Организациони ниво треба да испрати и резултат, а ватерполо репрезентација Србије увек тежи ка самом врху. Биће веома тешко направити континуитет, али освајање треће узастопне златне медаље не може да буде оптерећење", рекао је Удовичић.

Он је додао да организатори турнира очекују да ће Београдска арена бити пуна и да ће утакмица против Хрватске на отварању бити врхунски спектакл.

"С обзиром на то да смо већ обезбедили пласман на Олимпијске игре 2016. године, ово Европско првенство представљаће последњи степеник ка нашем циљу у Рио де Жанеиру који је свима познат. Све љубитеље ватрепола позивам да нас бодре, али не само нас већ и женску репрезентацију, којој ће подршка бити потребнија", рекао је Удовичић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
22° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се