Читај ми!

Порази српских клубова у регионалној Триглав лиги

Неславан дан за српски ватерполо. Сви српски ватерполо клубови поражени су у утакмицама 4. кола регионалне Триглав лиге. Уз Црвену звезду и Партизан на гостовању, на домаћим теренима поражени су Војводина и Раднички из Крагујевца.

У четвртом колу регионалне Триглав лиге, гостујући у Загребу, Црвена звезда је поражена од домаће Младости са 8:3, док је Партизан гостујући у Ријеци изгубио од Приморја са 15:3.

На домаћим теренима Војводина је изгубила у Новом Саду од Јадрана из Херцег Новог са 8:5. Ватерполисти Радничког из Крагујевца претрпели су очекиван пораз од фаворита за титулу, дубровачког Југа, резултатом 16:5.

Резултати:

Младост - Црвена звезда 8:3 (2:1, 0:0, 3:1, 3:1)
Приморје - Партизан 15:3 (4:1, 3:0, 3:0, 5:2)
Војводина - Јадран 5:8 (3:1, 1:2, 1:1, 0:4)
Раднички - Југ 5:16 (0:4, 1:4, 2:2, 2:6)

Табела: Југ и Јадран по 12 бодова, Приморје (-1) 9, Партизан 7, Црвена звезда 6, Младост (-1) 4, Морнар (-1) 3, Раднички, Војводина и ПОШК (-1) 0.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво