Југ убедљив против Радничког у Крагујевцу

У четвртом колу регионалне Триглав лиге, ватерполисти Радничког из Крагујевца претрпели су очекиван пораз од фаворита за титулу, дубровачког Југа, резултатом 16:5.

Од самог старта меча било је јасно да ће хрватски представник, предвођен неколицином домаћих репрезентативаца, те Перонеом и Гарсијом, лако доћи до победе.

Крагујевчани су после лошег издања у првом полувремену (1:8), почетком другог дела донекле поправили утисак и одиграли егал трећу четвртину (2:2), али више од тога нису могли против далеко квалитетнијег ривала.

У тиму Југа предњачили су Фелипе Пероне и Хрвоје Бенић са по три гола, а пратили су их Лука Лончар, Маро Јоковић, Марко Иванковић и дојучерашњи центар Радничког, Јосип Врлић, са по два.

У пораженом саставу поново је најефикаснији био Раде Јоксимовић са два гола, а по један су додали Ђорђе Лекић, Душан Панајотовић и Нино Блажевић, који је
поникао у Југу.

Наредно двоколо Раднички игра у Сплиту, 30. октобра и 1. новембра, против ПОШК-а и Морнара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се