Николић: ЕП у ватерполу биће на високом нивоу

Председник Србије Томислав Николић одржао је другу седницу Организационог одбора Европског првенства у ватерполу, Београд 2016, саопштио је председников Биро за сарадњу с медијима.

Председник Николић је нагласио важност постигнуте сагласности око тога да Европско првенство у ватерполу буде одржано на високом нивоу.

"Наши златни ватерполисти су понос Србије и упркос тешкој економској ситуацији, морамо учинити максималне напоре да Београд и Србију прикажемо у најбољем светлу", нагласио је Николић.

Министар омладине и спорта Вања Удовичић је известио Организациони одбор о томе да је постигнут договор о набавци монтажно демонтажног базена за предстојеће првенство и да ће тај базен након првенства бити уступљен Врњачкој Бањи у сврху формирања националног ватерполо тренажног центра. Он је нагласио важност постизања уштеда у свим сегментима, али уз избегавање могућих ризика.

Председник Ватерполо Савеза Србије Милорад Кривокапић је истакао неоходност прибављања недостајућих средстава, рекавши да би тај проблем био решен уколико би се прикључило још најмање девет спонзора.

На седници је усвојен Извештај председника Извршног одобра ЕП у Ветерполу 2016.

Седници Управног одбора су присуствовали министар одбране Братислав Гашић, Славко Гак, градски секретар за омладину и спорт,  Александар Шоштар, председник Спортског савеза Србије, Предраг Ћулибрк, директор "Телекома Србије", Ђорђе Милутиновић директор "Београдске Арене", Бојан Бојанић, директор "Ласте" и други.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара