Читај ми!

Раднички поражен од Хановера

Подмлађена екипа ватерполиста Радничког из Крагујевац поражена је од Хановера са 14:7 у првој утакмици групе Е друге рунде квалификација за Лигу шампиона. Даљи пласман ће обезбедити прве две екипа на турниру. Крагујевчани од 16.45 играју против мађарског шампиона Солнока, а потом у недељу следи меч са црногорском Будвом.

Знатно искуснија екипа Хановера, сачињена од искусних репрезентативаца немачких, црногорских и хрватских интернационалаца, убедљиво је савладала подмлажени Раднички који је ипак до финиша утакмице успевао да пружи равноправну борбу.

У редовима Хановера незаустављив је био Александар Радовић, који је постигао седам голова, колико и остатак његовог тима. На другој страни, у тиму Радничког, предњачио је Раде Јоксимовић са три поготка, а по један су додали Нино Блажевић, Еди Алијагић, Ђорђе Лекић и Никола Томашевић.

У другом мечу мађарски Солнок је декласирао црногорску Будву, резултатом 19:5, а најефикаснији у победничком тиму били су наши репрезентативци, Живко Гоцић и Стефан Митровић са по четири гола, док је Милан Алексић додао један.

Крагујевчани данас од 16.45 играју управо против мађарског шампиона Солнока, а Хановер и Будва окршај започињу у 18 часова. У недељу се играју завршни мечеви када ће Раднички одмерити снаге са Будвом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије