Читај ми!

Медији у Хрватској: Србија очитала лекцију преплашеној Хрватској!

Хрватски медији, после пораза у финалу Светског првенства од Србије у ватерполу (11:4), истичу велико жаљење, али и признају да је бољи тим заслужено дошао до златне медаље и титуле.

Јутарњи лист финалну утакмицу описује као "историјски сусрет титана", а у даљем тексту наводи да је пропуштена шанса коју је хрватски национални тим чекао осам година, као и да је Србија "очитала лекцију престрашеној хрватској селекцији".

Портал Индекс под насловом "Атомска Србија уништила безидејну Хрватску" пише да је Хрвастка била немоћна у финалу против врло јаке Србије, која је оправдала статус фаворита и заслужено освојила златну медаљу.

Т-портал истиче да је селекција Хрватске доживела дебакл против Србије, која је показала целом свету где се игра најбољи ватерполо.

Сајт 24sata.hr преноси да Хрватска није дорасла ривалу какав је Србија и да је екипа Дејана Савића у овом тренутку боља.

Репрезентација Србије славила је у финалу Светског првенства у Казању против селекције Хрватске са 11:4 и освојила пету титулу првака света.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара