Читај ми!

"Делфини": Идемо даље!

Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић био је задовољан игром у утакмици против САД, истакавши да његови изабраници желе даље на првенству света у Казању.

Србија је изборила пласман у полуфинале савладавши селекцију САД после велике борбе са 12:7.

"Била је ово тешка утакмица и велики притисак. Изборили смо се и на крају имали убедљиву завршницу. Сматрам да смо заслужено победили и сад нас чекају Италијани. Желимо даље, анализираћемо мечеве Италије и припремићемо се за неке друге ствари. Ако хоћеш да будеш најбољи, мораш свакога да победиш", рекао је Савић за сајт Ватерполо савеза Србије.

Милан Алексић је навео да су он и саиграчи почетак меча одиграли "у грчу".

"Американци нису имали шта да изгубе. Било је добрих, али и лоших ствари. Морамо да играмо нашу игру, без обзира на то какво је дељење правде", поручио је Алексић, док је четвороструки стрелац Душко Пијетловић навео да је српски тим поново кренуо са два лако примљена гола.

"Ми смо играли своју игру. У сваком тренутку могли смо да дамо максимум. Држали смо резултат, нисмо поновили сусрет са Аустралијом. Боље је него што је било, али има још доста простора за напредак. Очекује нас велики ривал у полуфиналу и спремићемо се", рекао је Пијетловић.

Амерички селектор, бивши учитељ ватерполиста Србије Дејан Удовичић, није био незадовољан, упркос поразу.

"Желим Србији да иде до краја. Мушки смо се борили, Митровић је код пенала био испред гола, али то је спорт. Немамо искуство као наши вечерашњи противници, када би промашивали они би нас одмах казнили. Честитам својим момцима, а Србији желим да одигра најбоље што може у наставку такмичења", рекао је Удовичић.

Полуфинална утакмица првенства света између ватерполиста Србије и Италије игра се у четвртак од 20.45, а у другом полуфиналу истог дана од 19.15 састају се Хрватска и Грчка.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво