Читај ми!

Хрвати декласирали Црну Гору за пласман у полуфинале

Ватерполисти Хрватске први су полуфиналисти Светског првенства у Казању, пошто су са убедљивих 10:4 савладали досадашњег вицешампиона Црну Гору. Хрвати ће у полуфиналу играти против Грчке, која је после извођења пенала била боља од Аустралије (12:11).

Ватерполо репрезентација Хрватске пласирала се у полуфинале првенства света у Казању савладавши у четвртфиналу досадашњег вицешампиона, селекцију Црне Горе, са 10:4 (1:0, 3:0, 3:3, 3:1).

Најефикаснији у репрезентацији Хрватске био је Муслим са три гола, Букић је додао два, а Петковић, Сукно, Пашквалин, Шетка и Обрадовић по један.

Три од четири гола за Црну Гору била су дело Филипа Кликовца, а један Дарка Бргуљана. 

Хрватски ватерполисти ће у борби за финале играти против Грчке, која је после бољег извођења пенала савладала Аустралију са 12:11. У регуларном току резултат је био 7:7.

У преосталим четвртфиналним утакмицама од 19.10 састају се Мађарска и Италија, а од 20.30 Србија и САД.

Полуфинални мечеви Светског првенства на програму су у четвртак.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво