Савић: Да поправимо одбрану, игру са човеком више...

Ватерполо репрезентација Србије данас је имала први од три дана одмора уочи четвртфиналних мечева на Првенству света у Казању. Одржан је само један лакши тренинг, а за сутра је планирана утакмица са Хрватском или Грчком.

Селектор Дејан Савић је приликом сусрета са новинарима поновио да је основни циљ у овој сезони остварен освајањем Светске лиге, што нам је донело пласман на Олимпијске игре, али каже да никоме не пада на памет да овде одустане од борбе за медаље.

„Наш циљ је медаља, а конкуренција је таква да сваким одличјем морамо да будемо задовољни. Поред на папиру фаворизованих екипа, у конкуренцију за медаље улазе још Грчка, Аустралија, Америка и Бразил", рекао је Савић.

Иако многи верују да ћемо у четвртфиналу сигурно играти против САД, Савић каже да није баш сигуран да Бразил може унапред да се отпише.

„Црна Гора и Аустралија неће имати проблема да стигну у четвртфинале, али ће у дуелима САД - Бразил и Италија - Канада сигурно бити велике борбе", оценио је Савић.

Коментаришући игру нашег тима у прве три утакмице, селектор каже да није задовољан због великог броја примљених голова из игре, недовољно добре реализације играча више и честих осцилација.

Андрија Прлаиновић рекао је да се екипа прилично потрошила против Аустралије.

„Увек је тако када играмо са њима. Сјајни су спортисти и били су близу изненађења. Морамо да подигнемо форму на ниво за медаљу и тада не верујем да има јачих екипа од нас, али то треба да докажемо у базену", каже Прлаиновић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара