Читај ми!

Ниш домаћин међународног ватерполо турнира

Утакмицом између Грчке и Немачке (16) у Нишу је почео припремни турнир у ватерполу, који је последња провера пред Светско првенство у Казању. Србија први меч игра против Русије (20).

На турниру се такмичи осам репрезентација: селекције Србије, Црне Горе, Румуније, Грчке, Русије, Шпаније, Кине и Немачке.

Наша репрезентација такмичи се у групи Б са екипама Румуније, Шпаније и  Русије, а први меч на пливалишту Чаир "делфини" играју од 20 часова против Русије.

"Атмосфера је код нас увек добра и то је оно што је красило ову екипу. Ово је генерална проба пред Светско првенство. Биће доста квалитетан турнир и знам да ћемо пред нашом публиком успети да се покажемо у најбољем светлу", рекао је репрезентативац Србије Живко Гоцић.

Турнир у Нишу је је последња провера пред Светско првенство у Русији, на коме ће од 27. јула до 8. августа титулу бранити Мађарска.

"Сада на овом дивном турниру враћамо ватерполо у Ниш, град који то  заслужује. Играње на турниру ће нам много значити јер има неколико  репрезентација са којима играмо или можемо да се укрштамо на Светском  првенств", каже селектор Дејан Савић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара