Читај ми!

Нове оптужбе на релацији СЦ Гале Мушкатировић – Звезда

Спортски центар Милан Гале Мушкатировић саопштио је да Ватерполо клуб Црвена звезда нема ниједан уговор о закупу термина на базенима, као ни за закуп пословних просторија и додаје да ће због "насилног окупирања" истог бити пријављени надлежним органима. Из клуба су за агенцију Бета одбацили оптужбе СЦ Милан Гале Мушкатировић и окарактелисали их као "смешне и неистините".

У саопштењу Спортског центра Милан Гале Мушкатировић наводи се да Звезда од 2011. године у континуитету има дуговања према том објекту, који варира од четири до девет милиона и додаје се да је црвено-белима током зимског периода базен уступљен на бесплатно коришћење - плаћање само комуналних услуга, али да клуб ни то није плаћао.

"ВК Црвена звезда је омогућен репрограм дуговања који је потписан 2014. године, а који тај клуб није измиривао. У складу са уговором, СЦ Милан Гале Мушкатировић активирао је менице као средство обезбеђења", наводи се у саопштењу СЦ Милан Гале Мушкатировић.

У уторак је председник Црвене звезде Виктор Јеленић истакао да су, по доласку на пливалиште како би се одржао тренинг млађих категорија, црвено-бели "затекли обијене просторије, закључане изнутра", додајући и да су "типови на вратима", због чега нису могли да уђу.

Београдски медији су објавили да су рано јутрос представници Црвене звезде заједно са полицијом ушли у просторје клуба. Међутим, из црвено-белих наводе да су "ушли сами у свој посед, а да је СЦ потом контактирао полицију, која је рекла да они ту немају посла, већ да је то посао за тужиоца".

Председник црвено-белих је недавно изјавио да укупни дуг Звезде износи 30 милиона динара, као и да је од јануара 2010. до почетка јула ове године само за термине за трениге и утакмице клубу фактурисано 55 милиона динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара